משלוח חינם עד הבית | בואי לבקר בסטודיו בתיאום מראש: 054-283-2444

כשהחומר הופך לניגון: תכשיטים, במה ומה שביניהם

כשהחומר הופך לניגון: תכשיטים, במה ומה שביניהם

יש רגע כזה, שבריר שנייה לפני שהצליל הראשון בוקע מהגרון, שבו האור באולפן נשבר. הוא פוגע במתכת, מלטף את הטקסטורה, ומשהו ניצת. בשיחות שלי איתכן, אני תמיד מדברת על התכשיט כעל עוגן - כלי שנועד להזכיר לנו מי אנחנו, לספר את הסיפור שלנו ללא מילים.

העונה, התרגשתי לראות את הסיפורים הללו עולים על הבמה של "הכוכב הבא". החיבור שנוצר שם, בניצוחה של הסטייליסטית המוכשרת יהלי אביכזר, לא היה רק עניין של אסתטיקה. זו הייתה פגישה בין חומר לרוח, בין הברק של המתכת לבין הרעד של הקול.

אצילות של חומר וקטיפה

ברגע אחר, המפגש היה רך יותר. על רקע קטיפה כהה ועמוקה, בלטו תכשיטים שנושאים ניחוח של זמן אחר. שרשרת המטבעות והמדליונים, מונחת ברישול מוקפד על הצוואר, הביאה איתה תחושה של היסטוריה, של מסע. זה היה מראה שחיבר בין הגברי לרך, בין הישן לחדש, בין אדמה לשמיים.

שרשראות של עוצמה

וגם כשהקצב עלה, התכשיטים רקדו איתו. שכבות של שרשראות זהב, חוליות גסות לצד עדינות, יצרו תנועה על הגוף. זהו מראה שלא מבקש רשות, אלא נוכח. הזהב תפס את האור בכל תזוזה, משמש כהדהוד ויזואלי לאנרגיה המתפרצת של הביצוע.

מהבמה לחיים עצמם

לראות את היצירות שלי, שנולדו מתוך השקט של הסטודיו ומתוך מחשבה אינטימית על חומר, מקבלות חיים חדשים תחת אור הזרקורים, זו תזכורת לכוח שיש בפרטים הקטנים.

אבל האמת היא, שאני מזמינה אתכן להסתכל מחדש על התכשיטים שלכן לא רק דרך המסך. לא חייבים במה טלוויזיונית או מיליון צופים כדי להרגיש את הניצוץ הזה. כל בוקר הוא עלייה לבמה, וכל תכשיט הוא ההזדמנות לבחור איזה סיפור את רוצה לספר היום לעולם. האם תבחרי ברכות של המטבעות? או בעוצמה של השרשראות? הבמה היא שלכן.

img
לצפייה בקולקציה >
img
10% הנחה
img
0
    0
    סל הקניות ריקחזרה לחנות